Voorjaarsreeks Stembevrijding

27 mrt 2022 , Praktijk Zonnekracht Stembevrijding&Coaching
Het leven
Zin geven?
Zing even!
 
Op vier zondagmiddagen inchecken en afstemmen op jezelf. Op de energie van de lente. In een klein groepje verbind jij je met jezelf m.b.v. stembevrijding, stilte, meditatie, lichaamsbeweging en ademhaling. 
 
Met stembevrijding maak je contact met jezelf. Je ontspant en gaat uit je hoofd in je lijf. Met klank en geluid tril je vastzittende spanningen los. Het brengt jouw zenuwstelsel tot rust. Hierdoor voel jij je ruimer, vrijer en energieker! Ook wordt jouw innerlijke stem beter voelbaar. 
 
De lente is bij uitstek het seizoen van groei en creatie. Wat mag er in jou tot bloei komen? Welke zaden wil jij voeden? Waar verlang jij naar? Hier maak je contact mee en geeft het voeding door er in aandacht bij te zijn, het te uiten en te voelen. Zodat het gaat stromen, en jij jouw voedingsbodem in jezelf voedt.
 
Praktisch
De reeks bestaat uit vier zondagmiddagen 27 maart - 10 april - 24 april en 15 mei van 14:00 tot 16:30 in de Molenschuur van Havelte. Je geeft je op voor de hele reeks. Aanmelden kan t/m 24 maart. 
 
~ Ga uit je bol, vier de lente en zing je vrij :) ~ 
 
P.s. Wil je liever een-op-een een keer een (online) sessie stembevrijding komen ervaren?
Je kunt me direct mailen op praktijkzonnekracht@gmail.com om een afspraak te maken.

Terug

Powered by webXpress