Winterse activiteiten bij de Uelenspieghel

13 dec 2023, Uelenspieghel
Hallo lieve vrienden, hopelijk genieten jullie net zo van de winter als wij. We hadden het geluk om in een winterwonderland te wandelen voor enkele dagen. Na verschillende dierenspoor-zoektochten en sneeuwpop-bouwprojecten is het inmiddels weer gesmolten. Nu brengen we veel tijd door met warme chocomel bij kaarslicht en vuurkorven. En jullie zijn van harte welkom om dit met ons te delen.
 
18 -22 december: Midwinter retraite
Op de Uelenspieghel rond de snorrende houtkachel. m.m.v Dana Devi & Terence Samson, Liza Weald (zang & gitaar), DJ Feeleonora,
Flamenco Latin trio Tinto Sol, Willemijn Bessem, Erik Huele & EduArt
 
vrijdag 22 december om 20.30 uur:
Benefiet concert in de boerderij voor mensen met gezondheidsschade
Flamenco Latin trio Tinto Sol met eigen composities en arrangementen.
Entree: €20 (€ 10 voor minima)
 
22 - 26  december: Kerst soulsinging & dancing
1 of meer dagen wereldmuziek liederen en mantra's, dansen, stembevrijding,
massage, sauna, wandelen, co-creatie.
Donatie basis: geven wat passend voelt is welkom.
 
31 december - 1 januari: Rond de vuurplaats Oud en Nieuw feest
Je kunt kiezen om deel te nemen aan:
- Rond de Vuurplaats én het Oud & Nieuw feest
- Enkel Rond de Vuurplaats
- Enkel het Oud & Nieuw feest
 
12-14 januari: Gathering Global Ecovillage Network
Vrijdag 12 januari tot en met zondag 14 januari 2024 is de winter gathering van GEN-NL. Dit event creëren we samen met De Uelenspieghel en Stichting Onder de Eik in Uffelte. De Uelenspieghel is een bijzondere krachtplek in de Drentse bossen. Naast Uelenspieghel is dit jaar Stichting Onder de Eik neer gestreken. Zij zijn een duurzame, levendige leefgemeenschap die zich ten doel heeft gesteld om een helende biotoop te zijn voor haar bewoners en gasten. Op deze bijzondere plekken en met de mensen die hier wonen gaan we een mooi weekend neerzetten.
 
2 februari: Groendag-snoeidag Uelenspieghel
Februari is een goede tijd om te snoeien, zodat er weer mooie bloemen en fruit kunnen groeien in de lente. Naast snoeien zijn er natuurlijk ook genoeg andere activiteiten om aan mee te werken!
Handen uit de mouwen, wroeten in de aarde, oogst verwerken, onderhoud, hout hakken en verwerken, tuinieren, koken voor de groep; er is voor iedereen wat wils. Kinderen ook welkom. Deze dag is bedoeld om samen te komen, klussen, verbinden in de natuur en vooral om samen de Uelenspieghel weer een stukje mooier te maken!


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress