Aanbieder Cornelia Meienhofer
E-mail corneliataotraining@kpnmail.nl
Website www.bewustmeppel.nl
Telefoon 06 51094209
Adres De Vos van Steenwijkstraat 13
Postcode 7957BE
Plaats De Wijk
KvK
 
Categorie Qigong
 

Healing Tao en Chi Kung lessen

 

'Toon me en ik luister, toon me en ik kijk,
laat me het beleven en ik leer' 
Lao Tzu

 

Healing Tao

 

Meester Mantak Chia is de ontwerper van het Universal Tao Systeem en het Tao Garden gezondheids- en training centrum in Thailand.

Healing tao is een training/levenskunst die je helpt emotioneel stabiel te worden, waardoor je energieniveau en vitaliteit toeneemt en je in evenwicht komt. Zelfgenezing, zelfbescherming en zelfontwikkeling zijn belangrijke uitgangspunten op weg naar individuele gezondheid. Het hanteert een holistische kijk op de wereld. Alles houdt verband met elkaar. Deze principes laten we tot leven brengen. Het voertuig is ons lichaam, daar beginnen we mee. Gerichte bewegingen, houdingen (Chi Kungs) openen en stimuleren de energiebanen die door ons heen stromen; 'houden verband met de acupunctuur meridiaan lijnen'. Oude, stagnerende energie blokkades laten we los en maken ruimte voor de vernieuwende, levensherstellende bron in onszelf.

De 'Weg' Tao heeft alles te maken met verbinden. Jezelf weer als eenheid en daardoor heelheid te ervaren. Vanuit dit inzicht oefenen we ons in het uitreiken naar de voedende krachten om ons heen. Hemel en aarde, de seizoenen, elementen en kleuren die ons op hun wijze manier tegemoet komen. Als we de dialoog aangaan, ontstaat opnieuw een natuurlijke, onophoudelijke uitwisseling die ons levensvreugde, plezier en een goede gezondheid teruggeeft.

 

Mijn lessen hebben door de jaren heen een creatief karakter gekregen en ik laat mij leiden door mijn intuïtieve vaardigheden. 
Graag train ik bij mij thuis, buiten bij mooi weer in de tuin waar we op het Reestdal uitkijken. In huis beschik ik over een bescheiden lesruimte. Ze vinden elke week plaats, de ene week op maandagochtend en de andere week op dinsdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur. 

Nieuw
: Ook in 2023 worden er lessen aangeboden in 't Huis, Ceintuurbaan 106 in Meppel.

Je bent van harte welkom!


Lesrooster tot mei 2023:

De Wijk, maandagochtend van 10.00 tot 11.30:

16 januari, 30 januari, 27 februari, 13 maart, 10 april, 24 april


De Wijk, dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30:

24 januari, 21 februari, 7 maart, 4 april, 18 april


Meppel, dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30:

17 januari, 31 januari, 28 februari, 14 maart, 11 april, 25 april


 

 Nieuws

Powered by webXpress