Aanbieder Cornelia Meienhofer
E-mail corneliataotraining@kpnmail.nl
Website www.creatievetaotraining.nl
Telefoon 06 51094209
Adres De Vos van Steenwijkstraat
Postcode 7957BE
Plaats De Wijk
KvK
 
Categorie Qigong
 

Healing Tao en Chi Kung lessen

 

'Toon me en ik luister, toon me en ik kijk,
laat me het beleven en ik leer' 
Lao Tzu

 

Healing Tao

 

Meester Mantak Chia is de ontwerper van het Universal Tao Systeem en het Tao Garden gezondheids- en training centrum in Thailand.

Healing tao is een training/levenskunst die je helpt emotioneel stabiel te worden, waardoor je energieniveau en vitaliteit toeneemt en je in evenwicht komt. Zelfgenezing, zelfbescherming en zelfontwikkeling zijn belangrijke uitgangspunten op weg naar individuele gezondheid. Het hanteert een holistische kijk op de wereld. Alles houdt verband met elkaar. Deze principes laten we tot leven brengen. Het voertuig is ons lichaam, daar beginnen we mee. Gerichte bewegingen, houdingen (Chi Kungs) openen en stimuleren de energiebanen die door ons heen stromen; 'houden verband met de accupunctuur meridiaan lijnen'. Oude, stagnerende energie blokkades laten we los en maken ruimte voor de vernieuwende, levensherstellende bron in onszelf.

De 'Weg' Tao heeft alles te maken met verbinden. Jezelf weer als eenheid en daardoor heelheid te ervaren. Vanuit dit inzicht oefenen we ons in het uitreiken naar de voedende krachten om ons heen. Hemel en aarde, de seizoenen, elementen en kleuren die ons op hun wijze manier tegemoet komen. Als we de dialoog aangaan, ontstaat opnieuw een natuurlijke, onophoudelijke uitwisseling die ons levensvreugde, plezier en een goede gezondheid teruggeeft.

 

Mijn lessen hebben door de jaren heen een creatief karakter gekregen waardoor ik mij laat leiden door mijn intuïtieve vaardigheden. Graag geef ik buiten in de natuur mijn lessen waar we op het Reestdal uitkijken. Ze vinden wekelijks plaats op maandag- en dinsdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur.

 Powered by webXpress