Aanbieder Cor Knipmeijer
E-mail info@doorlopendbeter.nl
Website www.doorlopendbeter.nl
Telefoon 06 - 51 28 02 41
Adres P. Zwierslaan 9
Postcode 7944 KL
Plaats Meppel
KvK
 
Categorie Sport en beweging
 

doorlopend beter

Met ChiRunning en ChiWalking ontspannen, mindfull en blessurevrij hardlopen en wandelen. Het kan echt! Als gecertificeerd ChiRunning en ChiWalking instructeur leert Cor Knipmeijer je graag de techniek.

Met ChiRunning meer plezier in hardlopen:
ChiRunning is een manier van hardlopen waarbij je je vanuit een sterke kern op een ontspannen manier kunt voortbewegen zover en zolang je wilt. Het is een techniek waarbij je de zwaartekracht het werk laat doen. Je belast je spieren en gewrichten veel minder en je spaart energie, waardoor je verder of harder kunt hardlopen.  Door dit alles is de kans op blessures uiterst klein.

Met ChiWalking ontspannen wandelen terwijl je fit blijft:
ChiWalking leert je te wandelen op een manier die bijdraagt aan je fysieke en mentale gezondheid. Net als bij ChiRunning werk je vanuit een ontspannen houding en een goede balans. Je loopt gemakkelijker, soepeler en je geniet van elke stap die je zet. Je ontziet je lichaam en hebt dus minder last van pijntjes en blessures. Met ChiWalking blijf je fit tot op hoge leeftijd. 

Ervaar de kracht van ontspanning! Laat blessures achter je en boek een workshop ChiRunning of ChiWalking.

De Chi-looptechniek is geschikt voor beginnende en ervaren lopers. Bezoek de website www.doorlopendbeter.nl voor meer informatie over workshops in Overijssel (o.a. Zwolle) en Drenthe)

Nieuws

Powered by webXpress