Bloemen op je pad

Een speelse en verdiepende bloemendag. De genezende werking van de plant, creativiteit en een intuïtieve tekening, alles komt aan bod in een workshopruimte in een prachtige heemtuin vlakbij de IJssel.

25 maart 2023 10:00 - 15:00 IJsselzicht Kleine Veerweg 25A 8016 PA Zwolle

De bloemendag op 25 maart moeten we helaas uitstellen. Heb je belangstelling laat het me dan even weten, dan kom je op de lijst. Heb alsjeblieft nog even geduld.

Heb je wel eens in een weiland vol vrolijke pinksterbloemen gelopen, langs een laan met geurend, zachtwit bloeiend Fluitenkruid of in een boomgaard met zoemende bijen op de appelbloesems? De zachtheid, of juist de grilligheid, de kleuren, de geuren, de insecten die erom heen vliegen, bloemen zitten vol leven. Bloemen kunnen iets over ons leven vertellen. 

Marjoleine
Ik neem je mee naar buiten en vertel je over de medicinale werking van de plant. Hoe en waar die groeit en wat je ervan zou kunnen oogsten. Dan ga je zelf iets maken van de plant. Wat dat is, vertel ik je op de cursusdag. www.helendeplanten.nl

In de middag staat tekenen centraal:
Thera
Ik neem je mee in een verhaal over de plant en naar aanleiding daarvan maak je een tekening vanuit je intuïtie. Goed kunnen tekenen hoeft helemaal niet. Over de waterlelie-tekening heb ik dagen gedaan, geneer je dus niet. Je hand laat zien wat er binnen in jou leeft waar je je misschien nog niet helemaal bewust van bent. Uiteindelijk gaat het daar om.

Aan het einde van de dag krijg je de informatie van de plant mee op papier, het planten-product en natuurlijk je eigen tekening.


Prijs

€ 65.00

Contact

Thera Tromp Meesters


Pagina van aanbieder

Terug

Locatie

Kleine Veerweg 25A, 8016 PA Zwolle* Verplicht veld
Powered by webXpress