Groepsles

Spring forest qigong oefeningen

De oefeningen en technieken zijn eenvoudig maar zeer effectief voor heling en balans.

28 september 2022 09:30 - 10:30 Dorpshuis Vledderveen Vledderveen

De oefeningen en technieken zijn eenvoudig maar zeer effectief voor heling en balans. Ze werken krachtig op het openen van de meridianen; de energiekanalen in het lichaam. Als deze open zijn ben je 'stromend' en gezond. Als ze geblokkeerd zijn word je ziek en zwak. Het helpt je om fysieke en emotionele pijn te helen en zo de kwaliteit van je leven verbeteren.

 

 

Je kunt de oefeningen staand doen maar ook zittend en als dat niet gaat zelfs liggend.

Door het doen van de oefeningen hebben vele mensen over de hele wereld zichzelf genezen van ernstige klachten.

 

Achtergrond
Spring Forest Qigong is ontwikkeld door Qigong meester Chunyi Lin. Hij schreef het boek Born a healer. In Nederland werd het boek uitgegeven door Akasha en heeft het de titel Spring Forest Qigong. In Amerika werd het boek een bestseller. De visie en missie van Chunyi Lin is: een heler in elke familie en een wereld zonder pijn. Alle oefeningen en technieken zijn erop gericht de energiekanalen te bevrijden van blokkades en ze stromend te houden. Als alle kanalen open en stromend zijn ben je gezond, stabiel en in balans. Master Lin reist over de hele wereld om zijn methode te verspreiden. Er zijn inmiddels vele duizenden die de Spring Forest Qigong oefeningen doen en de healing technieken toepassen.

De oefengroep is elke donderdag van 9.30 tot 10.30 uur in het dorpshuis van Vledderveen.

De kosten bedragen €6 per keer. Je betaalt per keer. Als je niet komt, hoef je niet te betalen. Je kunt invoegen wanneer je wilt.

Prijs

€ 6.00

Contact

Israna


Terug


* Verplicht veld
Powered by webXpress