Cursus

Vind je Soulmate

In deze cursus leer je je blokkades en belemmeringen op het vinden van de juiste partner op te sporen en te transformeren met licht en energie. Daarnaast vind je in meditaties op zielsniveau de juiste partner die je vervolgens energetisch naar je toe trekt.

16 april 2023 10:00 - 17:00 Stal de Marshoek Marshoekersteeg 17a Dalfsen

In deze workshop leer je procedures om een soulmate in je leven te brengen en belemmeringen op te lossen. Op deze dag doen we de drie of vier belangrijkste van de acht meditaties. De rest kun je, met de uitleg erbij, zelf thuis doen.

 

 

  • Besteed je veel tijd en energie aan (internet) daten?
  • Ben je moe van afspraken met mensen die niet bij je passen?
  • Heb je het zoeken naar een partner helemaal opgegeven?
  • Wil je een effectievere manier om de juiste partner te vinden?
 

In deze workshop leer je je blokkades en belemmeringen op het vinden van de juiste partner op te sporen en te transformeren met licht en energie. Daarnaast vind je in meditaties op zielsniveau de juiste partner die je vervolgens energetisch naar je toe trekt.

 

 

Als je helemaal "klaar" bent om je soulmate te ontmoeten is de kans groot dat je deze na afloop van de workshop vrij snel ontmoet. Het kan echter ook zo zijn dat je er tijdens de meditaties achter komt dat je eerst verder moet werken aan bijvoorbeeld het ontwikkelen van meer liefde voor jezelf of aan het brengen van meer vreugde in je leven. Het oefenen met de meditaties thuis helpt je daarbij.

 

 

Soulmates zijn geliefden en vrienden met wie je op een diep niveau - op zielsniveau - verbonden bent en met wie je een diep hartcontact hebt.

In de workshop 'Vind je Soulmate' gaan we ervan uit dat jouw wereld een reflectie is van jouw energieveld (je gedachten en je gevoelens). Als jij je energieveld verandert, verander je je werkelijkheid. In de workshop betekent dit dat je een grote opening creëert voor een soul mate doordat je oude energie opruimt, waarna je vervolgens je soul mate uitnodigt in je leven te komen.

 

 

Hoewel de meeste deelnemers de workshop zullen volgen om een levenspartner te vinden, kan je de cursus ook volgen om een kind dat bij je past, de juiste collega of een hechte vriend­schap in je leven te brengen.

 

 

We werken met twee soorten meditaties /visualisaties.

 

 

In de ene soort meditaties maak je contact met je eigen ziel en van daaruit met de zielen van mogelijke soulmates. Je onderzoekt welke soulmate het beste bij je past. Dit is op dit niveau geen kwestie van redeneren maar puur van voelen en je intuïtie gebruiken.

 

 

In de tweede soort meditaties onderzoek je wat je belemmert. Wat zit er in je energieveld waardoor je soulmate niet in je leven komt? Misschien zit je energetisch nog vast aan een vorige partner. Misschien heb je bepaalde belemmerende overtuigingen zoals: "ik ben het niet waard”, "niemand houdt van mij”, "ik doe het wel alleen”. In deze meditaties kom je erachter wat jouw belemmeringen zijn. Je maakt contact met de achterliggende gevoelens. Vervolgens ga je hier licht in brengen.

 

 

Door te werken in de hogere dimensies van licht en liefde, is het veel makkelijker een soulmate naar je toe te trekken. In deze dimensies zit je namelijk niet vast aan de traagheid van de materie van onze fysieke werkelijkheid en kan zich veel sneller iets manifesteren.

 

 

Als er ruimte is in het programma zullen we naast meditaties werken met affirmaties en een energetiseringscircel. Affirmaties zijn uitspraken die je kunt gebruiken om jezelf te steunen, zoals: "ik verdien het om een liefdevolle partner te hebben". Een energetiseringscircel is een krachtige manier om met behulp van ons gezamenlijk groepslicht datgene dat jij wilt, van extra energie te voorzien, zodat het makkelijker naar je toe komt.

Alhoewel de basis van het programma vastligt, stem ik mij ook af op de thema's en behoeftes van de deelnemers.

 

 

Onze cursus Vind je Soulmate is gebaseerd op de cursus "Attracting your Soul Mate" van Orin, gechanneld door Sanaya Roman. In het boek "Soul Love" van Sanaya Roman is een hoofdstuk aan dit onderwerp gewijd.

 

 

Praktisch
De cursus wordt gegeven in Dalfsen, in Stal de Marshoek, Marshoekersteeg 17a.

 

 

De dag is van 10.00 uur tot 17.00 uur. ‘s Ochtends en ’s middags beginnen we met enkele fysieke oefeningen of bewegen op muziek/swingen om de fysieke stroming te bevorderen en de gedachtestroom tot rust te brengen. Er is een ruime pauze tussen de middag van een uur en een kwartier. Koffie, kruidenthee en koeken zijn inbegrepen, voor lunch moet je zelf zorgen.

Prijs

€ 245.00 inclusief de meditaties op cd’s of als downloads

Contact

Israna


Pagina van aanbieder

Terug

Locatie

Marshoekersteeg 17a, Dalfsen

* Verplicht veld

Powered by webXpress