Aanbieder Sabah Aoulad El Kadi
E-mail info@sabah-hz.nl
Website www.sabah-hz.nl
Telefoon 06 - 27 21 08 46
Adres Zuiderlaan 138
Postcode 7944 EJ
Plaats MEPPEL
KvK 72333995
 
Categorie Holistische therapie
 
Aangesloten bij
RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
VBAG - Vereniging ter Bevordering van de Alternatieve Geneeswijze


Meer van deze aanbieder:
Oosterse geneeskunde
Klankschalen


Sabah Holistische Zorg

Ben je moe? Opgebrand? Ben je gestrest en pieker je te veel? Heb je last van hoofdpijn en migraine aanvallen? Of zit je de laatste tijd niet lekker in je vel? Dit is ook niet zo gek, want in deze hectische tijd waarin we leven is het best een uitdaging om gezond en ontspannen in het leven te staan. Vooral wij vrouwen stellen tegenwoordig zoveel eisen aan ons zelf. We willen als vrouw, moeder, partner, vriendin, collega voor iedereen het beste. Daarbij vergeten we de belangrijkste persoon en dat is onszelf, met als gevolg dat we uit balans raken. Door hier niks aan te doen, zal het uiteindelijk negatieve gevolgen met zich mee brengen en wellicht uitmonden tot ziektes zoals migraine, vermoeidheid, depressiviteit en een burn-out. Wat weer op zijn beurt een negatief effect heeft op onder andere ons werk en sociale relaties.

 

Holistische therapie en training goed voor:

* Migraine en hoofdpijnen       

* Depressie, niet lekker in je vel

* Stress

* Overgang

* Vermoeidheid

* Burn Out

* Dementie

* Autisme

 

Gun jezelf een nieuw begin van duurzaam herstel

Sabah Holistische Zorg is gespecialiseerd in het in balans brengen van lichaam en geest, met als gevolg duurzaam herstel van chronische aandoeningen en ongemakken bij vrouwen. Met behulp van holistische therapie en training bied ik (Sabah) jou een nieuw begin met meer energie en geluk in je leven, want vanuit de ontspanning gaat alles beter.  

Duurzaam herstel op maat

Ik ben Sabah Aoulad El Kadi, holistisch therapeut met vele jaren ervaring in het geven van holistische therapie en training op gebied van gezondheid en welbevinden. Ik ga ervan uit dat niet alleen de ziekte, maar de persoon als geheel alle aandacht verdient en dat niemand in hokjes geplaatst kan worden. Ik kijk naar jouw totaalplaatje en met behulp van 4 Oosterse geneeskunde therapieën: Shiatsu, Meditatie, Cupping en Klankschalen werk ik samen met jou naar duurzaam herstel van gezondheid en welbevinden. In zowel de therapie als training staat bewustwording centraal. Kijk voor meer informatie op: www.sabah-hz.nl  

 

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op. Ik maak graag tijd voor je vrij!


Geniet…..en heb lief,


Sabah Aoulad El Kadi
Holistisch therapeutNieuws

Powered by webXpress