Aanbieder Sabah Aoulad El Kadi
E-mail info@sabah-hz.nl
Website www.sabah-hz.nl
Telefoon 06 - 27 21 08 46
Adres Zuiderlaan 138
Postcode 7944 EJ
Plaats MEPPEL
KvK 72333995
 
Categorie Oosterse geneeskunde
 
Aangesloten bij
RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
VBAG - Vereniging ter Bevordering van de Alternatieve Geneeswijze


Meer van deze aanbieder:


Sabah Holistische zorg

Ben je moe? Opgebrand? Ben je gestrest en pieker je te veel? Heb je last van hoofdpijn en migraine aanvallen? Of zit je de laatste tijd niet lekker in je vel? Dit is ook niet zo gek, want in deze hectische tijd waarin we leven is het best een uitdaging om gezond, bewust en ontspannen in het leven te staan. Vooral wij vrouwen stellen tegenwoordig zoveel eisen aan ons zelf. We willen als vrouw, moeder, partner, vriendin, collega voor iedereen het beste. Daarbij vergeten we de belangrijkste persoon en dat is onszelf, met als gevolg dat we uit balans raken. Door hier niks aan te doen, zal het uiteindelijk negatieve gevolgen met zich mee brengen en wellicht uitmonden tot ziektes zoals migraine, vermoeidheid, depressiviteit en een burn-out. Wat weer op zijn beurt een negatief effect heeft op onder andere ons werk en sociale relaties.


Sabah holistische zorg is gespecialiseerd in het holistisch behandelen van chronische aandoeningen bij vrouwen. Ik (Sabah) ga ervan uit dat niet alleen de ziekte, maar de persoon behandeld moet worden en dat niemand in hokjes geplaatst kan worden.

Holistische benadering is een vernieuwende kijk op gezondheid en welbevinden waarbij jouw totaalplaatje centraal staat. Ik begeleid vrouwen op een holistische en professionele wijze bij het in balans brengen lichaam en geest. Via deze weg bied ik jou een nieuw begin van duurzaam herstel.

Naast holistische therapie geef ik ook holistische trainingen. Gedurende de training staat bewustwording centraal. Op een enthousiaste, motiverende wijze leer je holistisch naar je leven kijken en voel je ter plekke wat het effect is van holistische benadering op je lichaam en geest. Er ontstaat bewustwording over het positieve effect van sterk in je eigen kracht staan in alle dimensies van gezondheid. Zoals werk, relaties, omgeving en welbevinden. Je leert omgaan met je emoties en angsten. Dit is een geschenk wat jij de rest van jouw leven met je meedraagt.

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op. Ik maak graag tijd voor je vrij!

Geniet…..en heb lief,

Sabah Aoulad El Kadi (Holistisch therapeut)Activiteiten

  • 25-03-2023

    Speciale editie in de maand van de liefde

    Een duo klankmassage voor de prijs van 1

    Aanmelden

Nieuws

Powered by webXpress