Aanbieder José Legierse
E-mail info@joselegierse.nl
Website www.joselegierse.nl
Telefoon 06 - 18 26 39 13
Adres Marktstraat 4
Postcode 7941 KR
Plaats Meppel
KvK 1141532
 
Categorie Massage
 
Aangesloten bij
NWP - Beroepsvereniging voor natuurgeneeskundig werkende professionals


Meer van deze aanbieder:
Zwangerschap


José Legierse

Massage doet meer dan alleen rust en ontspanning brengen. Het laat je (opnieuw) jouw eigen lichaam ervaren en brengt je terug bij jezelf. Een behandeling stem ik af op wat jij op dit moment nodig hebt. Dat is wellicht de ene keer een stevige massage omdat je spieren moe en stijf zijn door het harde werk, maar een andere keer kan de behandeling juist zacht en ontspannend zijn als je erg vermoeid of gespannen bent. Want wat je doet en meemaakt heeft zijn weerslag op je lichaam. Het fysieke en mentale zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ook bied ik borstweefselbehandeling aan. Veel vrouwen hebben harde en/of pijnlijke plekken in hun borsten. In de meeste gevallen is dit onschuldig en alleen maar lastig. Aanraken voelt niet prettig en vooral voor en tijdens de menstruatie zijn de borsten pijnlijk en hard. Met borstweefselbehandeling kunnen je borsten zachter en soepeler worden, harde plekjes kunnen verdwijnen en je kunt het gevoel terug krijgen dat ze helemaal bij jou horen. Verder krijg je ook tips hoe je zelf je borsten kunt verzorgen, o.a. door borstelen, waarom het goed is om vaker geen bh te dragen en hoe je jouw zelfgenezend vermogen een boost kunt geven wat ook zeker een positief effect heeft op jouw borsten.


Respectvolle aanraking en aandacht zijn altijd de belangrijkste aspecten voor mij, bij alles wat ik in de praktijk aanbied. Ik werk vanuit de holistische filosofie met

Klassieke massage, intuïtieve massage, Dorn methode, voet(reflexzone)massage, bindweefselmassage, zwangerschapsmassage, sportmassage, babymassage, massage voor mensen met een zorgvraag, stoelmassage.

Ik heet je van harte welkom bij Centrum Biru Kai in Meppel, waar inmiddels alweer een poosje met veel plezier werkzaam ben.Nieuws

Powered by webXpress