Aanbieder José Legierse
E-mail info@joselegierse.nl
Website www.joselegierse.nl
Telefoon 06 - 18 26 39 13
Adres Marktstraat 4
Postcode 7941 KR
Plaats Meppel
KvK 1141532
 
Categorie Zwangerschap
 
Aangesloten bij
NWP - Beroepsvereniging voor natuurgeneeskundig werkende professionals


Meer van deze aanbieder:
Massage


José Legierse

Begeleiding bij zwangerschap en geboorte

Zwangerschapsmassage 
Zwangerschapsmassage is gericht op ontspanning. Het vermindert klachten die tijdens de zwangerschap kunnen voorkomen. Verder is het een mooie gelegenheid om in alle rust de band tussen jou en je ongeboren kindje te verstevigen. Nu al is het belangrijk dat je aan je kindje laat voelen dat het er helemaal mag zijn. Want zodra de foetus zich bij jou heeft ingenesteld is het al aan het ervaren, voelen, luisteren en met jou mee-bewegen.

Cursus babymassage
In deze cursus leer je hoe je zelf je kindje kunt masseren. Voor iedere ouder en kind erg leuk om te samen te doen, bovendien erg handig om er voor je kindje te zijn als er iets niet verloopt zoals gehoopt of gepland. Aan de Marktstraat 4 in Meppel kun je aansluiten bij de Babymassagegroep. Je schrijft je in voor een aantal lessen en kiest zelf dagen (woensdagochtenden) die jou het best passen. Maar je kunt ook kiezen voor een 1-op-1 cursus bij jou thuis.

Je laat je kindje voelen: dit ben jij, en je bent goed zoals je bent. Je leert elkaar beter kennen en je leert de lichaamstaal van je kindje beter verstaan. Daardoor versterk je de band tussen tussen jou en je kindje. Je geeft veiligheid, geborgenheid, vertrouwen, rust en ontspanning. Effecten kunnen zijn: meer rust en ontspanning, beter slapen, minder buikkrampjes, groter eigen lichaamsbesef, ondersteuning van de algehele ontwikkeling. 

Starten kan het makkelijkst als de baby tussen de 6 weken en 9 maanden oud is. Naast de massagetechniek komen interessante onderwerpen aan bod zoals til- en draagtechnieken, de ontwikkelingsfasen, adoptiekindjes, huilbaby’s.
Powered by webXpress