Aanbieder Willemijn van Schilfgaarde
E-mail info@bewustmeppel.nl
Website
Telefoon 06 2004 9826
Adres Ceintuurbaan 106
Postcode 7941 LX
Plaats Meppel
KvK
 
Categorie Mens en Maatschappij
 


Meer van deze aanbieder:


Kopieerservicepunt Ceintuurbaan 106

Ruimte voor deelinitiatieven

Op de ceintuurbaan 106 is het mogelijk om afdrukken en kopieën te maken. Snel klaar als de printer thuis niet volstaat.

Kopieerservicepunt:
(wij zijn gesloten vanaf kerst tot 8 januari)
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
gesloten
09:30 uur - 17:00 uur
09:30 uur - 17:00 uur
09:30 uur - 17:00 uur
09:30 uur - 17:00 uur
gesloten
gesloten
zelfbediening als het hek open is
iemand aanwezig
zelfbediening als het hek open is
iemand aanwezig

U kunt altijd uw printvraag toesturen naar info@bewustmeppel.nl

Afdrukken is mogelijk in kleur en z/w tot en met A3. Ook vergroten en verkleinen is mogelijk. Wij vragen een vergoeding voor het gebruik van papier, inkt en de machine zelf. Dit verrekenen we per afdruk. Wij beschikken alleen over gerecycled papier (clasic white en revolution white) in A4 (80/120/160 gr) en A3 (80/120gr). Daarnaast is er een inbind apparaat (spiraalband) en snijmachine aanwezig. Wij helpen waar nodig. Op woensdag en vrijdag is die hulp gegarandeerd beschikbaar. De machine kan geen afdrukken op fotopapier maken.

U kunt de bestanden rechtstreeks afdrukken van een usb-stick. Er is ook een laptop waar u kunt inloggen om bij uw eigen bestanden te komen. Als u het toestuurt aan info@bewustmeppel.nl dan zorg ik dat het klaar ligt. U krijgt bericht wanneer u het kunt ophalen. Dit zal vooral op woensdag en vrijdag zijn.

Coffee on tour:

Coffee on tour is bij ons ondergebracht. Alle mensen uit Meppel en omgeving, die een feestje in petto hebben, kunnen onze gevulde aanhanger in bruikleen meenemen. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding voor het onderhoud en opslag.

Gelegenheden zoals een tuin/buurtfeest, verjaardag/kinderpartijtje, housewarming, bruiloft, feestelijke opening, informele bedrijfsfeestjes, presentaties, evenementen en open dagen bij uitstek geschikt om Coffee on tour in te schakelen. Het is mogelijk uw feestje in stijl aan te kleden.


Nieuws

Powered by webXpress