Aanbieder Willemijn van Schilfgaarde
E-mail info@bewustmeppel.nl
Website
Telefoon 06 2004 9826
Adres
Postcode
Plaats
KvK
 
Categorie Mens en Maatschappij
 


Meer van deze aanbieder:


Kopieerservicepunt

Ruimte voor deelinitiatieven

Als je dan toch een kopieermachine hebt staan, dan kan je deze ook delen met anderen. Heb jij problemen met je printer of heb je die niet meer in huis? En wil je toch wat afdrukken of kopiëren? Stuur een mail naar info@bewustmeppel.nl of doe een bericht naar 06 - 2004 98 26

Kopieerservicepunt:
wij zijn gesloten in de maand april 2024
Het afdrukken gebeurt op afspraak.U kunt uw printvraag toesturen naar info@bewustmeppel.nl

Afdrukken is mogelijk in kleur en z/w tot en met A3. Ook vergroten en verkleinen is mogelijk. Wij vragen een vergoeding voor het gebruik van papier, inkt en de machine zelf. Dit verrekenen we per afdruk. Wij beschikken alleen over gerecycled papier (clasic white en revolution white) in A4 (80/120/160 gr) en A3 (80/120gr). Daarnaast is er een inbind apparaat (spiraalband) en snijmachine aanwezig. Wij helpen waar nodig. Op woensdag en vrijdag is die hulp gegarandeerd beschikbaar. De machine kan geen afdrukken op fotopapier maken.

U kunt de bestanden rechtstreeks afdrukken van een usb-stick. Er is ook een laptop waar u kunt inloggen om bij uw eigen bestanden te komen. Als u het toestuurt aan info@bewustmeppel.nl dan zorg ik dat het klaar ligt. U krijgt bericht wanneer u het kunt ophalen. Dit zal vooral op woensdag en vrijdag zijn.
 


Powered by webXpress