Aanbieder Akke Rozema
E-mail info@reflexzonetherapie-rozema.nl
Website www.reflexzonetherapie-rozema.nl
Telefoon 06 53663924
Adres De Kampen 90
Postcode 7943 HG
Plaats Meppel
KvK 01132041
 
Categorie Natuurgeneeskunde
 
Aangesloten bij
RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
VNRT - Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten


Meer van deze aanbieder:
Reflexologie


Praktijk voor Integrale Reflexzone Therapie - Akke Rozema

Reflexzone therapie is een natuurgeneeswijze die gebaseerd is op de reflexologie. Reflexologie is een oude geneeswijze die al eeuwenlang uitgeoefend wordt. Door het bewerken van de reflexzones (met speciale drukpunt- en massagetechnieken) op oa voeten, handen en oren wordt het hele lichaam, de gehele mens beïnvloed en geprikkeld tot reageren. Het zelfgenezend vermogen wordt hiermee geactiveerd.

Reflexzone therapie is een lichaamsgerichte therapie vanuit een holistische visie. Tijdens de consulten wordt ruim aandacht besteed aan de persoonlijke bewustwording van lichaam en geest. Naast voetreflexologie maak ik ook gebruik van hand-, oor- en lichaamsreflexologie, meridiaanreflexologie en zwangerschapsreflexologie .

Reflexzone therapie is voor jong en oud. Het is breed inzetbaar bij vele klachten op zowel lichamelijk als psychisch gebied. Voor acute ziektes, maar ook chronische ziektes. In het laatste geval werkt het ondersteunend. Zeker ook bij kanker werkt reflexzone therapie ondersteunend. Zowel tijdens als na de behandeling van kanker kan reflexzone therapie een hele waardevolle toevoeging zijn op de reguliere behandeling.

Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen Noord-Nederland. Consulten worden door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed aangezien ik aangesloten ben bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT, www.vnrt.nl).

Nieuws

Powered by webXpress