Aanbieding juli

05 jul 2024, Wereldwinkel
 
TUNESISCH AARDEWERK
Deze maand geven wij 20% korting op Tunesisch aardewerk. Al jaren in onze winkel en nog steeds is het Tunesisch servies populair. Dit aardewerk wordt gemaakt van witte klei en is handbeschilderd met loodvrije verf. Het aardewerk mag in de magnetron en afwasmachine maar niet in de oven. Schalen, bekers, tajines, tapasschalen is een greep uit ons assortiment Tunesisch aardewerk. Verkrijgbaar in verschillende patronen.
 
Donateurs krijgen 10% korting extra op de aanbieding.
 
Op non-food producten met een gekleurde sticker krijg je van ons 25% korting.
 
Ben je op zoek naar een leuk kado of iets leuks voor jezelf. Wereldwinkel Meppel heeft een verrassend aanbod unieke, net-even-iets-anders producten die zijn ingekocht volgens de fairtrade normen.
 
 
NIEUW IN ONZE WINKEL
We hebben weer een prachtige serie beelden binnen van Esperanza (zie foto). Deze beelden van vrouwen worden gemaakt in Mexico. Ieder beeld is handgemaakt en uniek!
 
 
Ook voor relatiegeschenken, kerstpakketten en cadeaupakketten kunt u terecht bij Wereldwinkel Meppel. Er is van alles mogelijk en natuurlijk staan wij klaar om u hierin te adviseren. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Wereldwinkel Meppel, Woldstraat 35, tel. 0522-262823. 
 

Fairtrade zet zich in om arbeids- en leefomstandigheden van producenten in niet-westerse culturen te verbeteren. Dit gebeurt door betere handelsvoorwaarden aan te bieden en door de rechten van producenten te beschermen. Verder draagt fairtrade bij aan sociale gelijkheid en economische zekerheid.


 

 Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress