Aanbiedingen

01 mrt 2023, Wereldwinkel
MUZIEKINSTRUMENTEN
 
Deze maand 20% korting op alle muziekinstrumenten. Panfluiten, trommeltjes, sambaballen, rainsticks, klankschalen. Dit is een greep uit veel leuke muziekinstrumenten die wij verkopen. De klankschaal is afkomstig uit de Tibetaanse Boeddhistische gebieden rond de Himalaya. Klankschalen zijn metalen of kristallen kommen die bij het aanstrijken ervan een bepaald geluid produceren. Het geluid van dit muziekinstrument zou een helende en rustgevende werking hebben. Elke klankschaal is uniek omdat ze vaak met de hand gemaakt zijn en daarom een authentiek karakter hebben.

TONY'S CHOCOLONELY
 
Deze maand 10% korting op alles van Tony's. Bij ons in de winkel een groot assortiment aan heerlijke repen van Tony's in verschillende smaken. De Tiny Tony's, verkrijgbaar in een doos met 10 verschillende smaken. Lekker om zelf van te smullen bij de koffie of thee of om iemand kado te geven. En natuurlijk hebben wij ook weer de heerlijke paaseitjes van Tony's, in een leuk eierdoosje met 12 eitjes in verschillende smaken.
 
Aanbiedingen zijn geldig t/m 31 maart 2023.
 
 
Ook voor relatiegeschenken kunt u terecht bij Wereldwinkel Meppel. Er is van alles mogelijk en natuurlijk staan wij klaar om u hierin te adviseren. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Wereldwinkel Meppel, Woldstraat 35, tel. 0522-262823. 
 

Fairtrade zet zich in om arbeids- en leefomstandigheden van producenten in niet-westerse culturen te verbeteren. Dit gebeurt door betere handelsvoorwaarden aan te bieden en door de rechten van producenten te beschermen. Verder draagt fairtrade bij aan sociale gelijkheid en economische zekerheid.


 

 Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress