Aanbiedingen

01 sep 2023, Wereldwinkel
 
SEEPJE EN ZEEP
Deze maand 20% korting op alles van Seepje en zeep. Bijvoorbeeld de handzeep (navulbaar) van Seepje. Een (gewassen) handje helpen bij een betere wereld! En, een schone toekomst ligt in jouw handen met deze 500 ml fles, want je kunt 'm makkelijk navullen met de Seepje handzeep navulling. Zo hoef je niet steeds een nieuwe fles te kopen, goed voor het milieu. Deze handzeep is in de geur eikenmos en oranjebloesem, 100% natuurlijk, PH-huidneutraal, vegan en het flesje is gemaakt van 97% gerecycled plastic.

KOFFIE
Op alle koffie 10% korting. Onze espresso dark roast koffiebonen zijn langzaam gebrande espressobonen met smaken van noten, karamel en zachte cacao door de donkere branding. Met als afsluiter een pittige afdronk. Koffieboeren verdienen nog steeds te weinig aan hun koffie. Met onze koffie zetten we een stap om het gat te dichten tussen het leefbaar inkomen en de wereldkoffieprijs. En we hopen en nieuwe norm te zetten door andere koffiemerken te inspireren, zodat we samen de koffierevolutie verder in gang kunnen zetten!
 
PIET HEIN EEK
Piet Hein Eek servies met 25% korting.
 
Donateurs krijgen 10% korting extra op de aanbiedingen.
 
Aanbiedingen zijn geldig t/m 30 september 2023.
 
 
NIEUW IN ONZE WINKEL
 
Tony's Chocolonely lil'bits, met lil'bits kunnen chocofans eindelijk kiezen voor een eerlijke optie in het bite-size schap. Deze nieuwe chocoladeballen zijn chewy en knapperig van binnen, met een dikke laag chocolade van buiten. Bij Wereldwinkel Meppel verkrijgbaar in de smaken: melk hazelnoot, triple chocolate mix en melk marshmellow biscuit mix.
Trending Tea, verwerkt en geblend met pure ingredienten en verpakt tot een assortiment van losse thee en duurzame pyramidezakjes.
 
 
Ook voor relatiegeschenken, kerstpakketten en cadeaupakketten kunt u terecht bij Wereldwinkel Meppel. Er is van alles mogelijk en natuurlijk staan wij klaar om u hierin te adviseren. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Wereldwinkel Meppel, Woldstraat 35, tel. 0522-262823. 
 

Fairtrade zet zich in om arbeids- en leefomstandigheden van producenten in niet-westerse culturen te verbeteren. Dit gebeurt door betere handelsvoorwaarden aan te bieden en door de rechten van producenten te beschermen. Verder draagt fairtrade bij aan sociale gelijkheid en economische zekerheid.


 

 Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress