Aanbiedingen

01 feb 2024, Wereldwinkel
 
SJAALS, MUTSEN, HANDWARMERS
We hebben zin in het voorjaar! Helaas laat deze nog even op zich wachten. Daarom deze maand 20% korting op sjaals, mutsen, handwarmers, haarbanden en omslagdoeken. 
 
SALE
Ook hebben we nog steeds een tafel met mooie SALE-artikelen in de winkel. Op de meeste SALE-artikelen krijg je 50% korting. Zeker de moeite waar om even bij ons binnen te lopen!

PIET HEIN EEK
Piet Hein Eek servies met 25% korting.
 
Donateurs krijgen extra 10% korting op de aanbiedingen.
 
Aanbiedingen zijn geldig t/m 29 februari 2024.
 
Ben je op zoek naar een leuk kado of iets leuks voor jezelf. Wereldwinkel Meppel heeft een verrassend aanbod unieke, net-even-iets-anders producten die zijn ingekocht volgens de fairtrade normen.
 
 
NIEUW IN ONZE WINKEL
 
Prachtige vilten haasjes, sneeuwklokjes, paaseitjes, slingers etc. (zie foto), een deel van de nieuwe voorjaarscollectie van Sjaal met Verhaal. Deze vilten artikelen worden gemaakt in Nepal. Ook hebben we nieuwe kleuren vilten tulpen, krokussen, onderzetters etc. binnen. Met deze leuke nieuwe artikelen haal je het voorjaar alvast een beetje in huis.
 
 
Ook voor relatiegeschenken, kerstpakketten en cadeaupakketten kunt u terecht bij Wereldwinkel Meppel. Er is van alles mogelijk en natuurlijk staan wij klaar om u hierin te adviseren. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Wereldwinkel Meppel, Woldstraat 35, tel. 0522-262823. 
 

Fairtrade zet zich in om arbeids- en leefomstandigheden van producenten in niet-westerse culturen te verbeteren. Dit gebeurt door betere handelsvoorwaarden aan te bieden en door de rechten van producenten te beschermen. Verder draagt fairtrade bij aan sociale gelijkheid en economische zekerheid.


 

 Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress