Essentie Studio 1 jaar Open

28 jan 2023, Essentie Yoga
Op 1 januari 2022 heb ik de sprong gewaagd om mijn eigen Studio te openen, Essentie Studio.
Een Studio voor Yoga en Dans waar iedereen welkom is om tot rust te komen, te ontspannen en te verbinden met zichzelf en met anderen.
De deuren konden alleen nog niet open. Nederland en dus ook Meppel was in lockdown. Konden de deuren over een week open?
Geen idee. Over 2 weken misschien? Ook niet duidelijk. Vanaf februari dan? Daar begon het op te lijken, maar zeker weten wist ik het niet.

Vanaf het begin van de lockdowns in 2020, heb ik een drive gevoeld om what ever happened door te gaan.
Ik ben meteen gestart met het opnemen van online yoga video’s om zo in contact te blijven met mijn yogi’s en hen de kans te geven om vanuit huis toch in beweging te kunnen blijven en de stress en onzekerheid die de periode gaf wat te verlichten.

Ik ben online les blijven geven en wist het is voor mij geen optie om te stoppen, dit is mijn werk, mijn passie.
Toen ik in november 2021 voor de keuze stond om na 6 jaar les te hebben gegeven aan de Heerengracht, mijn eigen Studio te openen, voelde ik dat ik door wilde gaan en dit was de volgende stap. Ik had nog geen collega’s die ook wilden lesgeven in de studio en de wereld lag stil, maar ik had het vertrouwen (en de stille hoop) dat het goed zou komen.

En jawel, 2,5 week later kwam het verlossende woord en mocht Meppel weer open. Ik ben begonnen met wekelijkse salsa lessen voor vrouwen, yoga-danslessen, intuïtieve dans, yin yoga en vinyasa yoga. Mijn maandelijkse workshops op Zondag pakte ik ook weer op.
Geleidelijk aan werden andere yoga docenten enthousiast om les te gaan geven in Essentie Studio. Zo geeft Nathalie Bijker Kinder Yoga, Marja Kors Yin Yoga en Carola Rugers Hatha Yoga.

Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat een jaar na dato Essentie Studio volop draait en wekelijks gevuld is met mensen die genieten van Yoga en van Dans. Ook heeft de Studio afgelopen jaar gediend voor andere artistieke en bewuste activiteiten, zoals een kledingruil dag georganiseerd door Danielle van Schoonheidsstudio Zuiver, cacao ceremonies van Marlouk van Bravehearted en een prachtige dansvoorstelling tijdens het International Puppet Festival. 

Ik vind het fantastisch om met andere bewuste ondernemers samen te werken en Essentie Studio te openen voor artistieke en bewuste activiteiten. De Studio ligt in hartje centrum aan de Heerengracht 29. Mocht je interesse hebben om kennis te maken, voel je welkom.

Eind januari/begin februari zullen we ook een Open Dag organiseren met gratis yoga- en danslessen en natuurlijk het 1 jarig bestaan van de Studio vieren. Houd dus Bewust Meppel en mijn website www.essentieyoga.nl/lesrooster in de gaten!

Het lijkt me leuk je dan te ontmoeten!


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress