Je energie hoog houden

02 okt 2021, Israna
Blijf positief denken
Er is momenteel niet een erg hoge energie in de wereld door de angst maar zeker ook door alle maatregelen. Het is dus zaak om uit die massa gedachten en gevoelens te blijven, bijvoorbeeld door niet teveel naar het nieuws te kijken en ook door e.e.a. positief te blijven bekijken. Zo hoor ik bijvoorbeeld mensen die blij zijn met de rust en tijd die ze nu hebben. Ook kan je dankbaar zijn voor alles wat je wel hebt bijvoorbeeld de ruimte die we in dit deel van het land hebben en dat we rustig kunnen wandelen en fietsen. Blijf je dus bewust van wat je denkt en houd een positieve visie voor jezelf en de wereld. Je gedachten bepalen je gevoelens en jij hebt er invloed op!

Qigong oefeningen
Ik doe elke dag qigong oefeningen. Deze oefeningen houden de energiekanalen open waardoor de energie stromend blijft. Verder neemt je weerstand erdoor toe en werk je aan een toenemende gezondheid, balans en stabiliteit. Ik geef de oefeningen van Spring Forest Qigong nu online op vrijdagochtend vanaf 9.30 uur. Het is twee keer kosteloos en daarna op donatiebasis.

De natuur op zoeken
Ik wandel en/of fiets elke dag. De natuur is liefdevol en prachtig en draagt bij aan een hoge energie. Daarnaast is de beweging natuurlijk erg bevorderlijk.

Mediteren
Elke dag mediteren helpt enorm om je vibratie hoog te houden en uit te stijgen boven de soms lage energiefrequenties van dit moment. We doen momenteel online eens per twee weken twee gechannelde meditaties waarbij we je in het hoge licht opnemen en tevens licht laten uitgaan naar de wereld. Op donatiebasis.


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress