Kom zelf plukken

01 jul 2022, Bloemenpluktuin en bessenkwekerij Zeldenrust

Iedereen heeft wel eens de behoefte om zich vrij te voelen. Weg van alle drukte, en je eigen paradijsje creëren. Jan en Riekje Rozeboom werken al 30 jaar aan hun eigen paradijs, de biologische kwekerij Zeldenrust. En jij bent uitgenodigd om mee te genieten.

Blauwe bessen telen, op een zo natuurlijk mogelijke manier, zo begon het. Nu uitgegroeid tot een plek waar je gewoon het erf op mag lopen en rond struinen tussen de vele soorten bessen, bloemen en pompoenen. Je ziet verschillende terrasjes waar je kan wegdromen met een kop koffie, thee  of blauwe bessensap met heerlijke blauwe bessen ijs. Binnen in de schuur kan je producten kopen die ambachtelijk zijn gemaakt  van eigen fruit. Naast blauwe bessen hebben ze nu ook rode-, zwarte-,  witte- en kruisbessen en een prachtige bloementuin. Dit fruit en deze bloemen kan je allemaal voor eigen gebruik plukken. Hoe heerlijk is dat.
 
In september zijn de "eetbare” pompoenen en prachtige sierkalebassen rijp. Zo ook de spaghetti pompoen. Heeft u hem al eens gegeten? Je kunt hem in zijn geheel koken, open maken en er komen allemaal spaghettisliertjes tevoorschijn. Verder kan je gewoon de spaghetti gaan klaarmaken zoals je het altijd doet maar nu eet je dus alleen groente.

Wil jij deze zomer puur genieten met biologische bloemen en fruit, breng dan een bezoek aan Jan en Riekje Rozeboom. Je vindt ze in Wapse, Wapserauwen 6. Tot 1 oktober kan je iedere dag, behalve zondag,  tussen negen en vijf uur lekker dwalen, ontspannen, plukken en wegdromen in de tuinen van biologische bloemen- en bessenkwekerij Zeldenrust.Iedereen heeft wel eens de behoefte om zich vrij te voelen. Weg van alle drukte, en je eigen paradijsje creëren. Jan en Riekje Rozeboom werken al 30 jaar aan hun eigen paradijs, de biologische kwekerij Zeldenrust. En jij bent uitgenodigd om mee te genieten.

 

Op www.facebook.com/blauwebessenkwekerij of www.blauwebessenkwekerij.nl kan je zien wanneer het fruit rijp is.


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress