Spreekuur Complementaire Zorg

01 mei 2023, Spreekuur Complementaire Zorg
Om de inwoners van Meppel kennis te laten maken met het gratis spreekuur Complementaire Zorg organiseert bibliotheek Meppel in samenwerking met Bewust in de regio Meppel woensdag 10 mei een informatieve bijeenkomst over dit spreekuur. Sabah Aoulad El Kadi, Mirjam de Jonge en Wilma Bast – alle drie ondernemers in de aanvullende zorg en aangesloten bij Bewust in de regio Meppel - zijn de adviseurs van dit gratis spreekuur.
 
Heb je vragen over wat een aanvullende therapie zoals shiatsu, homeopathie, acupunctuur of natuurgeneeskunde voor jouw
gezondheid kan betekenen? Weet je niet zo goed welke therapie jou kan helpen en waar je betrouwbare informatie hierover kan vinden?
Voor al deze vragen kun je vanaf nu terecht bij het gratis Spreekuur Complementaire Zorg in bij ’t Huis in Meppel. Dit initiatief wordt
aangeboden door Bewust in de regio Meppel en is mede mogelijk gemaakt door het Lokaal Preventie Akkoord Meppel.

De adviseurs vertellen je tijdens deze  informatieve bijeenkomst meer  over dit initiatief, hoe het idee  voor dit spreekuur is ontstaan en wat complementaire therapieën kunnen betekenen voor patiënten. Daarnaast zullen zij iets vertellen over de landelijke ontwikkelingen omtrent dit thema en lichten zij aan de hand van een casus toe over de werkwijze en wat de resultaten zijn bij bepaalde therapieën of gezondheidsklachten.
Ook leggen zij uit hoe reguliere en complementaire zorg elkaar kunnen aanvullen en versterken. Aansluitend is er veel ruimte voor
vragen uit het publiek

Dus wil je weten wat het Spreekuur Complementaire Zorg voor jou kan betekenen? Kom dan 8 maart naar de info-avond, de koffie staat klaar!
 
    Datum: 10 mei
    Begintijd: 19:30 uur
    Eindtijd: 20:30 uur
    Locatie: Marktstraat 27 Bibliotheek Meppel
    Toegang: Gratis
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress