Stem je af op de cyclus van de herfst

zo 20 okt 2024 , Sabah Holistische zorg

Stem je af op de cyclus van de herfst  

Na heerlijke herfstdagen met veel zon, begint de herfst echt voelbaar te worden. De ochtenden voelen koud aan, de dagen worden korter en de bladeren veranderen in prachtige kleuren. De overgang naar de wintertijd heeft een grote invloed op ons ritme. Dit maakt de maand oktober een goed moment om extra aandacht te besteden aan ons gezondheid en welbevinden.

 


De herfst staat symbolisch voor loslaten en reflecteren 

Wat ik zo mooi vind aan de herfst is dat dit seizoen ons laat zien dat het soms noodzakelijk is om los te laten zodat je ruimte kan maken voor vernieuwing. De herfst nodigt ons uit om te vertragen, om naar binnen te keren en te reflecteren op wat wij in ons eigen leven mogen loslaten zodat we ruimte kunnen creëren voor groei en transformatie.

 

De maand oktober is een prachtige maand om jezelf de extra aandacht te gunnen die je nodig hebt om mee te kunnen bewegen richting de winter. Neem bewust de tijd voor jezelf om terug te keren naar je kern en omarm de innerlijke rust. Zo kan je bijvoorbeeld je huis gezelliger maken door (herfst) geurkaarsen aan te steken en met een heerlijke glas kruidenthee cocoonen. Persoonlijk kan ik hier erg van genieten en tot rust komen. En wanneer ik luister naar prachtige klanken en trillingen zorgt dit voor een diepe ontspanning en harmonie.

 


Ben jij bekend met de Solfeggio frequenties?

Klankmeditatie is een mooie manier om jouw innerlijke balans te vinden. Het kan je helpen om lost te laten wat je niet meer nodig hebt en de seizoenverandering te omarmen.  Overweeg eens een klankmeditatie te doen van Solfeggio frequenties zoals de 396hz voor loslaten of de 528hz voor zelfliefde. De meetbare frequenties van Solfeggio zorgen voor een fijne ontspanning en hebben een helende werking op ons. Dit komt mede doordat deze frequenties in harmonie resoneren met de Schumann resonantie (het energieveld van de aarde). Iedere frequentie uit de Solfeggio schaal heeft zijn eigen helende kracht en kunnen je helpen om je beter te voelen. Luister de komende weken regelmatig naar de zuivere klanken van Solfeggio en ervaar zelf wat het voor je kan doen. Op YouTube en Spotify zijn diverse klankmeditatie-opnames van Solfeggio te vinden. Heb je liever dat ik je een aantal links mail/app, dan hoor ik het graag.

 

 

 

Geniet van de herfst!

Sabah


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress