Verhuisbericht

08 aug 2022 , Massagetherapeut Mirjam de Jonge
Een nieuwe plek!
Eindelijk is het zover! Na veel overleg en tussendoor nog een behoorlijke tegenslag is eindelijk duidelijk waar ik met mijn massagepraktijk naartoe ga. Samen met Willemijn van Schilfgaarde en Dik Zantingh ga ik een nieuw pand betrekken.
Het nieuwe adres wordt:
CEINTUURBAAN 106, 7941 LX Meppel
Het pand is zeer goed bereikbaar. Het ligt aan een doorgaande weg en er is een bushalte vlak voor de deur (Hugo de Grootstraat). Aan de achterkant van het pand zijn voldoende parkeerplaatsen.
 
Hoe kom je er:
Het nieuwe pand aan de Ceintuurbaan is gemakkelijk te bereiken met fiets, auto of OV. Een bushalte is vlak voor de deur. De ingang vindt je door de Hugo de Grootstraat in te rijden en direct links het terrein van het pand op te rijden. Hier vind je direct meerdere parkeerplaatsen. Op het plaatje hiernaast vind je de hoofdingang. Eenmaal binnen loop je de gang door en bijna aan het einde vind je mijn praktijkruimte. In de gang staan wat stoelen waar je kan plaatsnemen als mijn deur nog dicht is. Wellicht is het een goed idee om de eerste keer je telefoon mee te nemen. Mocht je er niet uit komen kun je me altijd bellen.
Graag tot binnenkort!
Terug

Powered by webXpress