Voorjaarsaanbieding Holistisch Coachen

15 apr 2024, Massagetherapeut Mirjam de Jonge

Aanbieding coaching:
In februari dit jaar ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Holistisch Coachen. Hier heb ik de opleiding tot Energetisch & Intuïtief Coach gedaan.

Een Energetisch & Intuïtief Coach is een professional die mensen begeleidt bij het nemen van de regie over hun innerlijk welzijn. Doel is dat ze een leven kunnen leiden waar ze van dromen en dat een zo groot mogelijke kwaliteit kent.

Als Energetisch & Intuïtief Coach maak ik voor de cliënt inzichtelijk dat er samenhang is tussen lichaam, geest, emoties, relaties en zingeving. Ik zorg dat de cliënt doelen kan vertalen in concrete stappen en tot actie overgaat. Dit doe ik met doelgerichte coachingsmethodieken die zich richten op de situatie in het hier-en-nu. Ook werk ik met energetische interventies zoals visualisaties, meditaties, intentiekracht.

Ik help om licht te schijnen op je eigen bestaan, zodat je meer geluk en gemak kunt ervaren.

Verder werk ik vanuit een sterke verbinding met de natuurkrachten en de elementen.

Wil je het ervaren? Ben je toe aan een stap voorwaarts? Voel je dat het tijd is om jezelf uit te dagen? Als je tussen nu en 1 juni 2024 een traject aangaat krijg je een flinke korting. Je betaald slechts 40 euro per sessie in plaats van 72 euro.
Wat houdt je nog tegen?

Mail me of bel/app voor een gratis kennismakingsgesprek: info@massagemirjam.nl | 06-20215806


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress