Wandelcoaching bij stress en burn-out

31 mrt 2023, ToMindYou
Merk je dat je vastloopt in bijvoorbeeld je werk of ervaar je veel stress in het dagelijks leven? Zit je thuis met een burn-out?
Wil je graag geholpen worden, maar niet te lang op een wachtlijst hoeven staan?
Dan heb ik misschien de oplossing voor jou.
Ik begeleid mensen met stress- of burn-out klachten.
In veel gevallen hoef je niet naar een psycholoog.
Mocht dit toch het geval zijn, dan kan ik je vast helpen om meer in balans te komen en hoef je niet te lang te wachten op de juiste hulp.

De mensen die ik coach hebben langere tijd onder stress gestaan, hebben veel van zichzelf gevraagd en  ervaren stressklachten die niet meer vanzelf overgaan, zoals vermoeidheid, een vol hoofd, slecht slapen, piekeren en meer. 
 
Wat je vaak ziet is dat deze mensen heel behulpzaam zijn naar anderen. Naar hun gezin, hun omgeving, naar het werk. Maar dat ze te weinig tijd besteden aan zichzelf, om tot rust te komen, om dingen te doen die ze écht fijn vinden. Geen rust meer nemen om op te laden. Hierdoor ontstaan de klachten. Soms zelfs zo dat het echt niet meer gaat en ze er ziek van worden.
 
Wat doe ik?
Als stress- en burn-out coach leer ik je om weer stil te staan (letterlijk en figuurlijk), te voelen waar je behoefte aan hebt, te voelen wat jij nodig hebt. Om je vervolgens te begeleiden in betere keuzes voor jezelf te maken, goed voor jezelf te zorgen.
Hierdoor kom je weer in balans, ervaar je weer rust in je hoofd, krijg je meer energie en ga je weer 'lekker in je vel zitten'.
Wandelcoaching is een hele mooie manier om fysieke en mentale klachten, emoties en stress de baas te worden. De natuur verzacht mensen en alles waar zij doorheen gaan.
 
Wandelen als medicijn.
Als je je carrière en verplichtingen altijd voorrang geeft op jouw gezondheid, dan kan je mentale of fysieke klachten verwachten. Dit geldt ook voor situaties die ons diep raken, helemaal wanneer je daarvoor geen verwerkingstijd neemt.
Wandelen is het ultieme medicijn voor wie vastloopt in zijn of haar werk- of privéleven.
Het verlaagt stress, zorgt voor een rustiger brein en het levert je allerlei gelukshormonen op.
Bovendien kom je door te wandelen veel meer in contact  met je lijf en leer je te voelen hoe het écht met je gaat.
 
Wandelcoaching
Ik ben gestart bij To Mind You met wandelcoaching voor iedereen die om wat voor reden dan ook vastloopt en mentale en fysieke klachten ervaart. 
Ik ben een groot voorstander van wandelen als middel om weer in balans te komen.
Mijn aanpak is holistisch, omdat ik erin geloof dat je niet alleen met praten je problemen oplost. Voelen, dus écht contact maken met wat er van binnen leeft, is minstens zo belangrijk.
En dat bereik je niet door stil te zitten.
Door het lichaam in beweging te brengen, breng je namelijk ook je emoties in beweging. En het leuke is: wandelen kan overal!
Het liefst in de natuur.
 
Herken je je in dit verhaal en zou je graag eens kennis willen maken?
Een kennismakingsgesprek (wandeling) is altijd gratis.
Neem gerust contact met me op of kijk voor meer informatie op: www.tomindyou.nl
 
  • Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar, maar in veel gevallen wel door een werkgever. Ik help je hier graag bij.Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress