Welkom in het voorjaar

28 apr 2022, Massagetherapeut Mirjam de Jonge
Welkom in het voorjaar
Genieten jullie ook zo van wat de natuur in dit jaargetijde laat zien? Wat een kracht, wat een pracht. Ieniemienie knopjes die in een dag een volwaardig blad worden, de lachende voorjaarsbollen, de zon die meer en meer wint aan warmte.
Maar ook veel mensen voelen juist in deze periode veel vermoeidheid, nergens zin in hebben, sombere gevoelens: voorjaarsmoeheid! Een veel voorkomend probleem wat goed te maken kan hebben met onze leefstijl. Een paar simpele leefstijladviezen die goed kunnen ondersteunen zijn: kom in beweging, ga naar buiten en eet voedend. Dat laatste is nog niet zo simpel. Wat is voedend eten? Een paar basisregels zijn; eet van het seizoen en lokaal, eet puur en onbewerkt en eet niet te veel. Verder is een warm en bevochtigend ontbijt een perfect begin van de dag. Denk bijvoorbeeld aan havermoutpap (met water) of een groentesoep.

Om deze lente weer in balans te komen kun je natuurlijk ook een afspraak maken bij mij voor een shiatsu massage. Hierin stimuleer ik jouw systeem om energie op te wekken en beter te verdelen. Zodoende kunnen je klachten verzachten en komt je energie niveau meer op peil.
 
 
 
 


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress