Actie voor Giro555

15 feb 2023, wantdatklopt.nl

Hartverscheurend vind ik de beelden van de aardbeving in Syrië en Turkije. Ik wil graag iets doen en omdat het geven van veerkrachttrainingen mijn vak is, geef ik de hele maand februari onlinetrainingen cadeau om donaties binnen te halen voor Giro555.

Wil jij ook bijdragen aan Giro555 en als dank zelf een training ontvangen?

Koop dan de onlinetraining Veerkracht 22.02 voor € 44,- Dat is met 50% korting om zoveel mogelijk mensen te stimuleren mee te doen met deze actie. Het VOLLEDIGE bedrag maak ik vervolgens over naar Giro555.*

Oftewel: jij helpt de aardbevingsslachtoffers met € 44,- en je ontvangt zelf een superinteressante en leuke training, inclusief onlinegesprek.

Je hoeft het natuurlijk niet bij één training te laten, je kunt ‘m ook nog cadeau geven aan wie je maar wilt. Ook de opbrengst daarvan gaat deze maand VOLLEDIG naar Giro555. (Wel even inloggen met het e-mailadres van de desbetreffende persoon anders lukt het technisch niet.)

Ga via deze link naar de website om mee te doen aan deze actie: https://academie.wantdatklopt.nl/modules/proeverij-22-02-2022/

*De bedragen worden overgemaakt met jouw initialen erbij, vraag gerust achteraf een stortingsbewijs. De bank- en uitvoeringskosten neem ik voor mijn rekening. 


Pagina van aanbieder

Terug

Powered by webXpress