Aanbieder Ineke Knol
E-mail info@inekeknol.nl
Website www.bij-ik.nl
Telefoon 0522 - 25 93 08
Adres Dorpsstraat 66
Postcode 7948 BT
Plaats Nijeveen
KvK 04082683
 
Categorie Relatietherapie
 
Aangesloten bij
LVSC - Beroepsvereniging en -register voor Coach
Supervisor en Organisatiebegeleider


Meer van deze aanbieder:
EMDR
Loopbaanbegeleiding


BIJ IK ont-moet-ting en bewustZijn

In iedere relatie komen spanningen, ergernissen en ruzies voor; dit is normaal en hoeft niet te duiden op een ongezonde of falende relatie. Ook maakt elke relatie verschillende fasen door en meestal komen paren hier goed door heen.

Relatietherapie is niet alleen bedoeld als laatste redmiddel, het kan bijvoorbeeld ook dienen als middel tot verdieping van een relatie.

Wanneer partners echter in hun relatie tegen problemen oplopen waar zij zelf niet meer uit komen, staan zij voor de keus om ofwel de relatie te beëindigen, of hulp van buitenaf in te schakelen. Indien er voor het laatste gekozen wordt kan relatietherapie uitkomst bieden.

Door in relatietherapie te gaan leert u om (weer) naar elkaar te luisteren en elkaar te begrijpen. U ontwikkelt andere, nieuwe omgangspatronen en door betere communicatie wordt de neerwaartse spiraal doorbroken en werkt u er samen aan dat de relatie weer voor beide partners bevredigend wordt.

Als relatietherapeut bied ik u echter geen kant en klare oplossingen; beide partners zullen energie moeten steken in zichzelf en hun relatie om de relatietherapie te laten slagen.

Voor verbetering van de relatie moeten beide partners bereid zijn om te veranderen. Enige moed en enig doorzettingsvermogen zijn hiervoor vereist.

Mijn jarenlange ervaring met het werken met relatieproblemen en de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd,  stellen mij instaat om u ook in deze therapie op een  persoonlijk wijze te begeleiden zodat u zowel uw persoonlijke als relationele doelen kunt behalen.

Tijdens relatietherapie kan ook duidelijk worden dat beide partners er alsnog voor kiezen om de relatie te beëindigen, of om een zogenaamde "proefscheiding” aan te gaan. In dat geval zal ik u begeleiden om dit proces zo soepel en respectvol mogelijk te laten verlopen.

Indien er kinderen bij betrokken zijn kan er voor gekozen worden om (tijdelijk) systeemtherapie in te zetten.


Nieuws

Powered by webXpress