Aanbieder Teuntje van Leeuwen
E-mail info@tomindyou.nl
Website www.tomindyou.nl
Telefoon 06 - 51 80 55 56
Adres Prinsesseweg 30
Postcode 7958 RT
Plaats Koekange
KvK 67807542
 
Categorie Klankschalen
 


Meer van deze aanbieder:
Coaching
Mindfulness


ToMindYou

Even tot rust komen, een heerlijke ontspannen ervaring! 

Bij een Peter Hess klankmassage worden de (therapeutische) klankschalen om en op het (geklede) lichaam geplaatst en zachtjes aangeslagen. Door het aanslaan hoor je de klankschaal en komt de klankschaal tot trilling. Omdat je lichaam voor 80% uit water bestaat, verplaatsen deze trillingen zich snel en gemakkelijk door het lichaam. Hierdoor ontstaat een diepe ontspanning. Je bent in staat spierspanningen, energieblokkades, stress en piekergedachtes los te laten. De trillingen dragen bij aan ons zelfhelend vermogen. Tijdens de klankmassage richt de aandacht zich naar binnen, je komt weer helemaal bij jezelf. Malende gedachten komen tot rust. Lichaam en geest weer in balans.

Je kunt kiezen uit twee soorten massages:

1. een gehele massage, waarbij de schalen zowel op de rug als op de voorzijde van het lichaam worden geplaatst. Deze klankmassage duurt ongeveer een uur (inclusief voor- en nagesprek)

2. Een stoelmassage, waarbij de schalen alleen op de rugzijde worden geplaatst. Deze klankmassage duurt ongeveer een half uur (inclusief voor- en nagesprek)


Behalve dat ik klankmassages geef, organiseer ik ook regelmatig een klankmeditatie. Kijk voor de datums op de agenda.

Ik ben aangesloten bij: het Internationaler Fachverband klang-massage-therapie e.V.Nieuws

Powered by webXpress