Aanbieder Teuntje van Leeuwen
E-mail info@tomindyou.nl
Website www.tomindyou.nl
Telefoon 06 - 51 80 55 56
Adres Prinsesseweg 30
Postcode 7958 RT
Plaats Koekange
KvK 67807542
 
Categorie Mindfulness
 
Aangesloten bij
VMBN - Vereniging Mindfulness based Trainers


Meer van deze aanbieder:
Coaching
Klankschalen


ToMindYou

"Elke dag, elk moment, kunnen we besluiten om opnieuw te beginnen".

Binnen mijn praktijk begeleid ik mensen om rustiger te kunnen leven, bewuster, in het hier en nu. Een van de dingen die ik doe is het geven van  mindfulnesstrainingen (MBSR). Deze 8-weekse training bestaat uit 8 dagdelen van 2,5 uur en een stiltedag van 5 uur.


De training is geschikt voor o.a. mensen met stress-klachten of lichamelijke klachten. Maar ook voor mensen die stress willen voorkomen of die meer willen weten over mindfulness. Iedereen kan de training volgen, of je nu jong bent of oud, snel of langzaam, het maakt niet uit. Ook zonder klachten kun je de  training volgen.

De training is gebaseerd op het programma van Jon Kabat-Zinn en volgt een vast programma. Je leert mindfulnesstechnieken en ontwikkeld een mindful houding.

Ik ben aangesloten bij de VMBN als categorie 1 trainer, een aantal zorgverzekeraars vergoeden dan de training. Om te zien of jouw zorgverzekeraar de training vergoedt, kijk op: www.zorgwijzer.nl

Voor meer informatie over de training en over mijzelf kun je terecht op mijn site. Hier staan tevens de data van de trainingen vermeld.

Heb je vragen, bel of mail me gerust!

             hartelijke groet,

                     Teuntje van Leeuwen

                                                              
Nieuws

Powered by webXpress